Leppepomaden fra OsloLips

La deg begeistre over noe så enkelt som en leppepomade!

Det hele startet med at jeg bare skulle lage noen leppepomader til venner og kjente til jul. Jeg har et par bikuber i hagen, og ønsket å bruke bivoksen til noe. Tilbakemeldingene på leppepomaden var så positive, og etterspørselen om mer så stor, at ideen om å produsere for salg ble født.

Dette kan jeg fortelle om leppepomaden:

Den inneholder kun 2 ingredienser: Helt ren voks fra egne bikuber, produsert av verdens snilleste, flinkeste bier og fin økologisk olivenolje fra Italia. Jeg tror dette har blitt den reneste leppepomaden som finnes! Det går an å tilsette mye annet for smak og konsistens, men jeg har sansen for at det bare er to ingredienser. Det enkle er ofte det beste. Kanskje utvides repertoaret etter hvert, men du skal alltid vite at ingrediensene i leppepomaden fra OsloLips er sunne og spiselige!

Den er ikke avhengighetsskapende, trolig fordi den ikke inneholder parafin. Jeg har lest meg til at det er parafin som skaper avhengighet, men jeg vet ikke om det er dokumentert.

Leppepomaden er laget i Oslo, og jeg ønsket å speile det i navnet. Fordi den er håndlaget, kan toppen av leppepomaden bære litt preg av det utseendemessig. Jeg er ikke en robot. Bambushylsen er vakker, og blir fort en snakkis!

Opplaget er begrenset og eksklusivt, fordi tilgangen på egen voks er begrenset. Dette er skikkelig småskala! Drømmen er å kunne tilby en refillordning på sikt.

Jeg tror du blir fornøyd! Send biene på Holmen i Oslo en vennlig tanke når du bruker den.

For å spare papir, lager jeg ingen brosjyrer eller annen reklame. Derfor blir jeg glad hvis du er fornøyd og forteller andre om leppepomaden! Lik, del og kommenter gjerne Facebook-siden OsloLips, og følg OsloLips på Instagram.